Prismatch

OBS Läs villkoren nedan innan du rapporterar en produkt

 

Villkor för prisgarantin

Om du kan köpa ett par stövlar med samma specifikationer som våra hos någon annan matchar vi deras pris och ger dig ytterligare 5 % rabatt på konkurrentens pris. Vi vill att du ska välja oss som leverantör av återhämtningsprodukter och därför erbjuder vi en prisgaranti för ALLA varor i hela vårt sortiment!

För att garantera en rättvis jämförelse när prisgarantin ska tillämpas måste följande enkla krav vara uppfyllda innan en prisgaranti kan träda i kraft:

  • Varan måste komma från en svensk nätbutik med svensk organisationsnummer och ett varulager som finns i Danmark
  • Varan ska finnas i lager och kunna levereras inom 1-3 dagar.
  • Varan ska vara exakt likadan, samma tillverkare, färg, osv.
  • Dokumentationen ska förmedlas i form av en länk till varan.
  • Priset ska avse 1 exemplar av varan (alltså inte 2 för X kr).
  • Prisgarantin avser varor som faktiskt är tillgängliga, och gäller därmed inte köerbjudanden, paketerbjudanden och/eller erbjudanden med begränsat antal eller begränsad tid.
  • Prisgarantin gäller inte för erbjudanden som kräver medlemskap, t.ex. i en inköpsförening, eller någon form av betalning för att få tillgång till erbjudandet.
  • Prisgarantin gäller inte för specialanpassade produkter som presentkort och returetiketter.

 

För att kunna åberopa prisgarantin bör du helst rapportera prisskillnaden innan du gör din beställning. Beställ inte förrän du har fått ett godkännande från oss via e-post.

Om du mot förmodan skulle hitta en vara hos en annan nätbutik, som är billigare än hos oss, kommer vi att matcha det priset för dig. När du har bekräftat att butiken uppfyller våra villkor kommer du att få en länk i retur på ditt e-postmeddelande och sedan kan du beställa varan.

 

Förfrågningar om prisgarantin besvaras inom 1-3 arbetsdagar.

 

Om din vara redan har levererats och det inte har gått mer än 14 dagar sedan du tog emot den kan du använda prisgarantin för beställda varor genom att kontakta oss (GLÖM INTE ATT SKRIVA DITT ORDERNUMMER).