Optima Sport Recovery Boots

Recovery boots hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din träning genom att ge dig en bättre och snabbare återhämtning. Många undersökningar visar att kompression kan hjälpa dig att få en bättre återhämtning och idag används de av många professionella idrottare, bl.a. inom cykelsporten. Stövlarna använder tryckluft för att massera eller avlägsna vätska/svullnad. Det gör att du återhämtar dig snabbare. Behandlingen känns som den knådning och sträckning av musklerna som sker under massage. Det anses att 20 minuters behandling motsvarar upp till 48 timmars passiv återhämtning.

Optima Sport bifogar en resväska för dina stövlar. Dessutom kan du välja vilken benlängd som passar dig bäst – utan extra kostnad. Vi erbjuder dessutom prismatchning – det innebär att vi matchar priset och ger dig 5% rabatt om du hittar en produkt med samma specifikationer. Slutligen kan du helt kostnadsfritt prova dina stövlar i 7 dagar för att se om du blir nöjd med behandlingen som stövlarna ger. Om du inte blir det returnerar du bara stövlarna till oss och får pengarna tillbaka.
Maskinen använder tryckluft för att massera eller avlägsna venös vätska/svullnad. Det gör att du återhämtar dig snabbare. Behandlingen känns som den knådning och sträckning av musklerna som sker under massage.