Om os

Optima Sport er startet og ejes af Kasper Juhl Rugholm og Heine Toft Kristiansen.

Optima Sport grundades för att ge världens idrottare, sportutövare och tränare en konkurrensfördel. Vårt mål är att göra aktiv återhämtning till en integrerad del av all träning. Vi vet hur många timmar du lägger ner på din träning och vill att du ska få fullt utbyte. Det är under återhämtningen som kroppen blir starkare och därför är den delen lika viktig som den hårda träningen.

Vära recovery boots hjälper dig med att:

  • Få krafterna tillbaka efter din hårda träning.
  • Förebygga tunga ben.
  • Förebygga skador.
  • Göra dina skadeperioder kortare.

Kompression av dina ben och lymfkärl ökar blodcirkulationen och eliminerar svullnad och smärta. Det gör att du kan förebygga skador och repa dig snabbare efter skadeperioder.

 

Sportmassage hjälper dig att slappna av före din träning så att du slipper “tunga ben”. Efter din träning kan sportmassagen hjälpa dig att snabbare få krafterna tillbaka tills nästa gång du tränar.

 

Vi vill att du ska vara nöjd när du handlar hos oss och att våra recovery boots är det rätta valet för dig och därför erbjuder vi en 7-dagars provperiod, så att du kan prova stövlarna. Om de mot förväntan inte är något för dig returnerar du dem bara till oss – vi betalar frakten. Dessutom erbjuder vi dig 24 månaders reklamationsrätt (for BTC kunder) om dina recovery boots mot förväntan skulle gå sönder.