Om Optima Sport

Om Optima Sport

Vem ligger bakom Optima Sport

Optima Sport startades av Heine Toft Kristiansen och Kasper Juhl Rugholm. Idag ägs Optima sport av Kasper Juhl Rugholm.

 

KASPER JUHL RUGHOLM

"Jag har själv gjort triathlon och upplever ofta tunga ben efter träning. Som familjefar med två barn och ett heltidsjobb att sköta, finns det ingen tid att ligga på soffan och koppla av mellan mina träningspass.

Därför gav jag mig i kast med att undersöka vad som kunde hjälpa mig att återhämta mig snabbare och det var förstås helt avgörande att det skulle ske naturligt och på kroppens villkor. Jag hittade lösningen i recovery-boots.

I min undersökning fick jag reda på att sjukhusen i många år har använt återhämtningsstövlar för patienter som har problem med blodcirkulationen i benen, och kan man använda dem i sjukvården för att behandla och bota patienter så måste det också vara möjligt att används för återhämtning av mina tunga ben.

Efter det började vi leta runt i världen efter ett företag som kunde tillverka recovery-boots åt oss, och lyckades snabbt hitta en affärspartner med samma kvalitetskrav som vi har."

Kort om Kasper: Född: 1977 Utbildning: Cand.merc Gift med Charlotte, har 2 söner och bor i Vejle Fritid: Cykling, löpning och styrketräning.


Varför ska man handla hos oss?

  • Snabb leverans.
  • 10 dagars gratis provperiod.
  • Prisgaranti.
  • Kvalitet till ett rimligt pris
  • Bra kundservice och kompetent rådgivning

Vi vill att du ska vara nöjd när du handlar hos oss och att våra recoveryboots är rätt val för dig, därför erbjuder vi en 10 dagars provperiod där du kan prova stövlarna. Om de mot förmodan inte är något för dig skickar du helt enkelt tillbaka dem till oss

Dessutom vill vi tillhandahålla en kvalitetsprodukt till ett bra pris. Det betyder att om du kan hitta en produkt med samma specifikationer någon annanstans så ger vi dig detta pris och 5% rabatt på det.


Målsättningar

Optima Sport grundades för att ge världens idrottare, sportutövare och tränare en konkurrensfördel. Vårt mål är att göra aktiv återhämtning till en integrerad del av all träning. Vi vet hur många timmar du lägger ner på din träning och vill att du ska få fullt utbyte. Det är under återhämtningen som kroppen blir starkare och därför är den delen lika viktig som den hårda träningen.

 

Vära recovery boots hjälper dig med att:

  • Få krafterna tillbaka efter din hårda träning.
  • Förebygga tunga ben.
  • Förebygga skador.
  • Göra dina skadeperioder kortare.

Effekten av Recovery Boots

Kompression av dina ben och lymfkärl ökar blodcirkulationen och eliminerar svullnad och smärta. Det gör att du kan förebygga skador och repa dig snabbare efter skadeperioder.

 

Sportmassage hjälper dig att slappna av före din träning så att du slipper “tunga ben”. Efter din träning kan sportmassagen hjälpa dig att snabbare få krafterna tillbaka tills nästa gång du tränar.


5 stjärnor på TrustPilot

Vi är otroligt glada över att ha så många nöjda kunder som gett oss 5 stjärnor på Trustpilot.


Frågor?

Om du har några frågor eller behöver råd är du självklart välkommen att kontakta oss eller läsa våra vanligaste frågor (FAQ):

 

Mail

 

Du får normalt svar inom 24 timmar på vardagar. Skriv gärna ditt ordernummer i mejlet.